FAQWe have all the answers

Beställa julklappar

Vi är ett litet företag – kan vi använda julklappsvalet.se?

Ja, hos oss kan du beställa julkappar oavsett om är tusentals eller endast ett fåtal medarbetare. Vi har levererat klappar både till stora statliga företag, kommuner och lokala småföretag.

Hur fungerar Skatteverkets regler för julklappar?

Julgåvor till anställda är skattefria om värdet inte överstiger 450 kr. Den frakt som tillkommer när vi skickar gåvorna till dina medarbetare redovisas separat och är därmed inte skattepliktig. Alla julklappar som levereras av oss på julklappsvalet.se är inom Skatteverkets gränserna för skattefria julklappar till anställda.

Vad behöver vi som företag göra för att använda oss av julklappsvalet.se?

Att beställa julklappar via julklappsvalet.se är enkelt – det enda du som arbetsgivare behöver göra är att välja sortiment efter din budget, samt ange hur många medarbetare du vill ge en julklapp till. Vi sköter resten!

När kan man se exakt vilka gåvor som medarbetarna kan välja mellan?

För att kunna maximera det upplevda värdet på era medarbetares julklappar fastställer vi det slutgiltiga sortimentet i samband med att portalen öppnar för säsongen. Julklapparna du ser i våra demosortiment speglar de produkttyper och varumärken vi jobbar med och ger därför en representativ bild av det sortiment era medarbetare faktiskt kommer få välja bland.

Leverans av julklappar

Hur väljer mina medarbetare sin julklapp?

För varje julklapp du beställt får du en unik inloggningskod som dina medarbetare kan använda för att logga in och välja något de faktiskt vill ha i det sortiment du valt.

Under vilken period kan mina medarbetare välja sin julklapp?

Vi öppnar för val av julklapp med start den sista november. Sista dag att göra sitt val är den sista februari.